Divine Nine Winkel

Welkom bij de Divine Nine Shop! Divine Nine is de verkoopvariant van Hidden Divine. Naast de therapeutische sessies, biedt Hidden Divine ook kettinghangers en boeken aan die van toepassing zijn op de wereld van psychologie, filosofie en esoterie. De ketting kan je zelf samenstellen, door eerst een kettinghanger te selecteren en vervolgens de kettingsnoer en clip. Tevens kan je enkel een kettinghanger van Divine Nine kiezen en zelf bepalen waaraan je het wilt toevoegen; the choice is yours.

Divine Nine Shop

Tijdens de sessies van Hidden Divine en in het leven in het algemeen komen mensen tot een ingeving die leidt naar een bevrijdend gevoel tegenover het probleem waarmee ze zaten. Vaak is er een bepaald beeld of symbool dat hoort bij deze ingeving, waar meestal terug naar gerefereerd wordt als dit symbool in de toekomst weer wordt waargenomen. Een bepaalde godsbeeld, dier, bloem, kleur of vorm kan iemand sterk aanspreken, vooral als het geassocieerd wordt met een belangrijk aspect van hun identiteit of levenservaring. Het dragen van zo een symbool kan de persoon een bepaald gevoel van kracht geven of herinneren welke obstakels hij of zij heeft overwonnen. Divine Nine biedt diverse kettinghangers aan die de voorgenoemde elementen representeren. Voel je als gast of cliënt vrij om rond te kijken als een kettinghanger je aanspreekt en wellicht voor jezelf of een ander kan aanschaffen.

De drie rijken van Divine Nine

Om na te gaan welke kettinghanger je zou willen, kan je kijken welke van de drie dimensies je het meest aanspreekt. Ben je aangetrokken door een dimensie met hangers die resoneren met concepten die fijn van natuur zijn? Ga dan eerst in THE LIGHT REALM in de witte piramide. Voel je je echter meer aangesproken door een dimensie die jou activeert en in contact brengt met de geest van actie en passie? Click dan op THE RED REALM in de rode piramide. Ben je iemand die stiekem toch meer heeft met een dimensie die donker en duister is? Ga dan in THE DARK REALM in de zwarte piramide. Het is uiteindelijk handig om een kijkje in alle rijken te nemen en na te gaan als er toch wat is in een dimensie waar je dacht dat je niks zou vinden. Als geen van de dimensies je aanspreken, ga dan verder naar het aanbod van de gekleurde diamante kettinghangers van Divine Nine bij DIVINE NINE COLORED DIAMONDS.

Kettingsnoeren en clips

Om jouw gekozen ketting samen te stellen heeft Divine Nine een aanbod van kettingsnoeren en clips met diverse kleuren en maten. Als je behoefte hebt deze direct met de kettinghanger te bestellen, is dat mogelijk door ze toe te voegen in de winkelwagen. Bovendien is het mogelijk om enkel een kettingsnoer of clip zonder hanger te bestellen voor wat voor reden dan ook. Het aanbod van de kettingsnoeren en clips is op de onderstaande icoon te zien.

Diamant kettinghangers

Zoek je toevallig naar boeken?

Divine Nine is de verkoopvariant van Hidden Divine, praktijk voor coaching en psychosociale therapie. Divine Nine biedt [tweedehands] psychologische- en filosofische boeken aan en andere producten gerelateerd aan de wereld van psychologie en filosofie. Het aanbod van onze boeken kan je bekijken op Bol.com:

Resultaat 1–16 van de 154 resultaten wordt getoond